Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2009

Δωρεά Βιβλίων στις Φυλακές Ανηλίκων του Αυλώνα

Συντάκτης: Κατερίνα Μιχάλαρου
Τρίτη, 24.03.2009 - 12:48

Για τον Sant Jordi (Αγιος Γεώργιος στα ελληνικά) ένα τριαντάφυλλο και ένα βιβλίο. Η παράδοση αυτή, που συνδιάζει ένα τριαντάφυλλο ως σύμβολο της αγάπης και ένα βιβλίο ως σύμβολο πολιτισμού, έχει κάνει την 23η Απριλίου κάθε χρόνου μια χαρούμενη και διασκεδαστική γιορτή κατά την οποία οι δρόμοι και οι πλατείες της Καταλωνίας και της Βαρκελώνης γεμίζουν με πάγκους βιβλίων και λουλουδιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του, πως στο πλαίσιο του εορτασμού του Sant Jordi στην Καταλωνία αποφάσισε να αναβιώσει το έθιμο και στην χώρα μας προσφέφοντας βιβλία για την βιβλιοθήκη των Φυλακών Ανηλίκων του Αυλώνα, κάτι το οποίο δυστυχώς δεν είχαμε καταφέρει να κάνουμε πέρσυ.

Κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως λόγω της ιδιαιτερότητας των τροφίμων τα βιβλία θα πρέπει να είναι από την ελληνική ή την ξένη λογοτεχνία (αν είναι ξένα να είναι μεταφρασμένα στα ελληνικά) και το περιεχόμενο τους να μην σχετίζεται με μορφές παραβατικότητας. Τα βιβλία θα μπορείτε να τα φέρνετε στα γραφεία μέχρι την Τετάρτη 22 Απριλίου.

Μπορείτε ακόμα να τα αποστέλετε ταχυδρομικά στην διεύθυνση:
Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας - Σταδίου 61 - 10551 - Ομόνοια - Αθήνα
Γιά περισσότερες διευκρινίσεις, επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 6907412676.


http://www.barcelonistas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: